сряда, 31 януари 2024 г.

Чудовищата

!!!!!!!! !!!!! !!!!!!!!!

 

Модератор
 6 мин 
ДИМИТЪР ДИМИТРОВ
20 мин ·
Демократична България трябва моментално да напусне тази сглобка-клопка и разкара ПП, ГЕРБ и прасето . Моментално . https://warofthecrickets.blogspot.com/…/01/blog-post_31.html В противен случай ме губят като избирател . 👎 Човек трябва да има малко достойнство и морал, нищо че е станал политик . Вина за тази ситуация носят и джурналята нагаждачи купени от мафията , но и всички тези кариеристи които я обслужват в държавните институции . Явлението Мафия , Певски , Борисов не е само тяхна заслуга или на ДС-КГБ които контролираха колкото могат прехода . Заслугата е на всички ,които си траят и правят компромиси .
ВИЛДАН БАЙРЯМОВА
9 ч. ·
"Най-интересното, разбира се, е в четиринайсетте тъмни страници, в които грифа SECRET се повтаря над 20 пъти. Едва ли е нужно да обясняваме, че за да се сложи този гриф, над който е само TOP SECRET, информацията е събрана, проверена и потвърдена от най-мощните служби в света.
Списъкът на криминалните дейности, с които се свързва Пеевски през годините е дълъг – мащабна контрабанда на цигари за Близкия изток и Турция, манипулиране и превземане на цели сектори на обществени поръчки, използване на руско финансиране за овладяване на “Булгартабак” и “Виваком”, рейдърство, подчиняване на правоохранителните институции чрез внедряване на негови “джуджета” и, т.н. Особено внимание трябва да се обърне на синхрона между пеевските интереси към “Дунарит” и атаката с “Новичок” от агенти на ГРУ срещу оръжейния търговец Емилиян Гебрев".

Начало » Тъмните страници в досието на Пеевски

Тъмните страници в досието на Пеевски

Държавният департамент на САЩ разполага с подробна информация с гриф “Секретно”, на която се базира решението му да включи Делян Пеевски в списъка “Магнитски”. Това става ясно от делото, което Пеевски е завел в САЩ, с претенции да му бъдат свалени санкциите. Шансовете му обаче никак не са големи.

Преди броени дни BIRD първи съобщи за спирането това производство. Федералният съдия във Вашингтон решава, че трябва да се изчака произнасяне на Върховния съд по казус, който разглежда въпроси с преюдициален характер спрямо пеевското дело. В рамките на 24 часа новината бе отразена и от много други медии.

Впечатление направи и „интерпретацията“ на новината от медия, която по документи няма нищо общо с бившия медиен магнат – а именно, че това била „добра новина“ за Пеевски. Това е абсурдно, но е знак за остатъчното медийно влияние на депутата.


BIRD не ви досажда с реклами, а Вие имате Apple Pay или Gpay? Подкрепете ни с един клик без да въвеждате никакви данни.

Мятай Mobile

Изберете сума и натиснете на бутона Apple Pay или Gpay ако се вижда.
!!   Show 16 posts
facebook.com/groups/1807211 Пеевски , Радев и Борисов са съдружници в играта на Мафията срещу промяната . ПП са измама . ДБ ако са истински трябва да напуснат сглобката .
Тъмните страници в досието на Пеевски bird.bg/peevski-dark-p Демократична България трябва моментално да напусне тази сглобка-клопка и разкара ПП, ГЕРБ и прасето . Моментално . warofthecrickets.blogspot.com/2024/01/blog-p В противен случай ме губят като избирател .
1
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ДС не иска промяна

  Марин Стефанов Димитров - Агент "Христов" ЛЗДД :  зам.изп. директор # 2010-09-09 / 158 / 158-ИАРА.docx Дата на раждане 11.02.195...