неделя, 15 януари 2023 г.

#ИзаЧЕП не ставаш Ганьо

 Кои са Апашите ? Не разбрахте ли досега . Крадеца вика най-силно дръжте крадеца . В политиката е така .




#ИзаЧЕП не става , но е Главен прокурор . Казват че  имал в папките доста неща за  Бай Ганьо от Банкя, но и Бай Ганьо не е вчерашен, и той се е подсигурил така че вървят  в комплект . 



Съвсем очаквано . Впрочем чадър е имало и за Ружа Игнатова и може би след като са прибрали парите са я пенсионирали както си знае Мафията . Като свършиха банките и държавните фирми за източване, остана държавата и баламурниците . И КТБ, но тя вече е история . Лошите навици на престъпниците не се лекуват Hristo Ivanov със преговори и договорки . Вълкът козината си мени , но нравът не . И когато даваш интервю не скръствай ръце , не се заключвай Христо, тренирай ! Кака ти Халиме знае ,че можеш, но трябва да се потрудиш и стегнеш в кръста . Тази история с даренията въобще не е случайна . Отваряйте си очите кой кой е и защо дарява .


Радев къде е в тази  игра на стражари и апаши ? 
5 ч. 
Вече е ясно че отиваме на избори, но този път Продължаваме Промяната и Демократична България трябва да се явят заедно на изборите, виждаме ,че по отделно не става. Все пак първо трябва да вземем държавата от мутрите и да се изчистят ДС агентите! И след време да се мисли за конкуренция между нормалните партии които не са отрочета на БКП! Все пак съединението прави сила! Заедно сме силни!


Заедно нормалните срещу апашите за нормална правова демократична ,човешка България в ЕС , Шенген, Еврозоната заедно с по-нормалните  и развити нации .  ! По-нормално от това има ли? Всяко друго разделение е в интерес на апашите и се  подпомага  по всякакви начини .   

1 коментар:

  1. Повече имат да губят Апашите и съответно са по-мотивирани и с повече пари и слуги бол . Много трудна работа

    ОтговорИзтриване

За кого ще гласуваме

  Това е въпрос с повишена трудност . Познаваме ли всъщност кандидатите ?? ??? Избори 2024 - 23.05.2024 Предизборен диспут за извънред...