събота, 3 декември 2022 г.

Право куме, та в очите !

Не е виновен холандецът за това ,което вижда  и  право куме та в очите  казва , но нашенските  Мутри  внушават ,че ...Всъщност какво казват безсрамниците които ни размотават от 2007, а Хърватия ни изпревари  ?
 Каква е мотивацията на Руте ? А на Копейкин  който "протестира " срещу  вероятността да минем на евро.  
#Кой не е заинтересован от пълната интеграция в ЕС и реална борба с корупцията ? Риторичен въпрос ,нали ?
Жалки са повечето български артисти и "интелектуалци " в своя страх и раболепие , опортюнизъм и конформизъм , безгръбначие и лицемерие . На пръсти се броят достойните .
Борис Борисов Гледах един , който вика, че театъра не бил политика , а то всичко е политика и театър .Глупак някакъв . 
 Май директор на театър . 

#Кой ?

Много хора вече го казаха . Хърватия влезе 6,5 години след България в ЕС и догодина ще бъде в Еврозоната и Шенген . Ако България се движеше с тези темпове още 2016 трябваше да е напълно интегрирана . #Кой е отговорен ,че това не се случи ? Това е въпрос с неповишена трудност към целият политически елит на прехода ,на който той не иска да отговори . #Кой имаше интерес от безвремието и размотаването ? #Кой направи пари от това ?
Може да бъде изображение с 6 души и текстово съобщение
Росен Костурков, депутат от #ПродължавамеПромяната:
❓️Не мога да разбера защо всички се правят на изненадани, че няма да ни пуснат в Шенгенското пространство?!
❓️Не мога да разбера позицията на Българския #президент
‼️Виж, мога да разбера липсата на позиция от #ГЕРБ!
ТЕ знаят и за това не говорят, че:
⛔️С дружни усилия с Президента свалиха едно работещо правителство, което им поразбърка корупционните схеми, без да ги интересува как ще се управлява държавата
⛔️За няколко седмици възстановиха всякакви калинки по министерства и банки.
⛔️За три месеца задружно върнаха НА мафията границата ни на Капитан Андреево
⛔️Наградиха с орден бивш шеф на “Мултигруп”?
⛔️Избраха за председател на парламента “Главния мултак”
⛔️Смачкаха избирателната система, та белким им пасне на далаверите и изкарат някой мандат повече
⛔️Лишиха от права българите в чужбина, докато се тупат по гърдите какви “патриоти и евроатлантици” са
⛔️Искат да разрешат препродажба на горива от рафинерията на “Лукойл”, въпреки забраната на ЕС, за да продължат да си взимат комисионните
⛔️Затварят си очите за престъпления, извършени от “наши” хора и цялата правораздавателна система е използвана като бухалка срещу неудобни лица и фирми
⛔️Гешев е на каишка, Корнелия е на каишка, мафията си върна държавата
⛔️Рекетират и превземат бизнеси
⛔️Няма едно завършено разследване за изчезналите милиони в чували, за къщата в Барселона и години не искат да разпитат Божков и Цветан Василев
⛔️Подариха Пловдивския панаир на Гергов и Народния театър на ДПС
⛔️⛔️⛔️⛔️
И Нидерландия знае!
⛔️⛔️⛔️⛔️
Очевидно!!!
България може да е “технически” готова за Шенген, но какво от това?
❌️Когато няма правова държава.
❌️ Когато демокрацията е фасада.
❌️Когато корупцията и безхаберието са на всички нива.
И всички го виждаме - всекидневно.
❓️Та, какъв Шенген, другарю президент?
‼️Поне вземете пример от ГЕРБ и замълчете дружно!
нататък 3
Българи юнаци , холандците ви показаха среден пръст защото избирате калпаци прости като вас . Сега може да викате срещу Нидерландия , но имайте предвид че играе с архивраговете на Путин ,САЩ .🤣
------
-----
Шенген и еврото – през крив макарон заради
ПОЛИТИЧЕСКОТО КРИВОГЛЕДСТВО
В схващанията на българската политическа прослойка и олигархията ни България е член на икономически съюз – ЕС, чиято екстра е да се черпят от него блага и член на западно ООН – НАТО, чиято екстра за ползване е международната им легитимация.
В схващанията на западните политически елити България трябва да е член на политико-икономически съюз – ЕС и на военен съюз – НАТО, в които съществуват и задължения за страните-членки.
Докато родните така наречени "елити" не се съобразяват с реалностите на какво и къде всъщност България членува, нито Шенген ще видим, нито еврозоната ще ни се усмихне.


Крадеца вика дръжте крадеца

Този господинчо е зловреден и ще става все по-зловредна гадина защото на практика играе за статуквото . Дебелоочие и цинизъм е да обвиняваш Европа за несвършената работа през годините на управление на една Мутра , на Мафията . Можехме отдавна да сме напълно интегрирани в ЕС . От 1 януари 2007 догодина ще се навършат 16 години размотаване. Хърватия се присъедини през лятото на 2013 , шест и половина години след нас . Тях ги пускат , а България ще чака . Ако имахме хърватски политици и темпо щяхме да сме в Шенген преди 2016 . Имайте в предвид ,че разпадането на Югославия и войните създадоха и на тях проблеми . У нас нямаше явна война , но се води тайна и подмолна срещу завършването на интеграцията . Хърватия ще влезе и в еврозоната през 2023 , а ние ще лапаме мухите и ще слушаме дървени философи като Копейкин и идиотчето Сарийски https://youtu.be/u5gGNDSrRWQ Той е истинският глас на Сараите и Мафията , а не Ментата .
"Цинизъм." Какви са реакциите на решението на Нидерландия да блокира България за Шенген



Той получи орден „Стара планина“ първа степен. Бившият вицепрезидент на „Мултигруп“ днес е в Управителния съвет на КРИБ. Но най-високият орден в държавата му беше връчен тайно, а решението за това беше взето от служебните министри скришом. Защо? Вероятно отговорът се крие в биографията му.

Радев наистина си е повярвал

Този път е прав , но Радев не е причината , а следствието от годините безхаберие и безвремие . Можехме вече да сме в Еврозоната и дори Шенген , ако след въвеждане на Валутният борд имаше свестни политици , а не Мафия .ГЕРБ са много повече отговорни че нищо не направиха за върховенството на закона , а точно обратното , възползваха се от възможността да похитят правосъдието и държавата напълно .
Експертът от АСБ , полк. Диман Георгиев :
Мои приятели ме питат - защо съм се "заял" с РадеФ и "бълвам" денонощно срещу него. Преди година и половина споделих, че този човек е злобен, не умен, със супер големи, но с нищо неподплатени его и самочувствие. Написах, че ще разсипе държавата и ще ни докара до национална катастрофа, а може би и до гражданска война. Възможно е и да съм попресилил малко за някой неща, но за нещастие прогнозите ми една по една се сбъдват.
След като най-нагло "нахока" нидерландските политици за това, че не ни пускат в Шанген, вместо да си види собствената русофилска коч.и.на, нидерландците рязко промениха позицията си - ще пуснат Румъния и Хърватия в Шенген, а нас - не.
Да си припомним само няколко факта:
1. Шпионския скандал на "Графа" - в нидерландската преса излезе с информация, че техни пилоти са били подложени на опити за вербуване (едва ли са шпионирани в полза на някоя държава от НАТО).
2. Нидерландците ни предложиха самолети, ние се направихме на луди.
3. В малко по-далечното минало, когато нидерландските служби искаха съдействие от нашите за да разследват гангстерските убийства от "наши хора" извършени на тяхна територия, им беше отказано реално сътрудничество.
Радев е толкова не умен, че не осъзнава, че селските номера не минават при нашите съюзници, а там където са минавали преди, хората са си сложили по една обица, по-голяма от генералските му звезди.
Ясно е, че хърватите след месец-два ще приемат еврото. А по нашите телевизии "шаманите" на радеФ ще продължават ни омайват как рублата ще стане 5 лева.
Македонците, румънците ,гърците и албанците превъоръжават армиите си с бързи темпове, с модерно оръжие, използвайки преференциите които НАТО им дава. и скоро ще са с нива над нас.
А по нашите телевизии генералите на РадеФ ще продължават да ни обясняват как скапаните МИГ 29 са незаменими. Незаменими са разбира се, защото само на тях могат да летят, за да "лапат" пари, "изяждайки" летателните часове на бойните пилоти. Незаменима за РадеФ е и всяка друга техника, която прави така, че нашата армия да е несъвместима с нашите съюзници и съответно да не може да се използва при реален военен конфликт.
Нормалните европейски държави усвояват средствата от Плана за възстановяване и устойчивост, но ние сме неспособни да използваме тези средства, защото РадеФ пречи на политиците да сформират работещо правителство. Той е "бащата" на днешната анархия.
Та, затова сън няма да ме хване, докато този човек е на върха на държавата.

Много неща можеше да са по-добри при свестни политици и хора във властта и администрацията . Ще дишаме праха на Румъния защото те положиха усилия да се справят с корупцията .
22 ч. 
Можехме вече да сме в Шенген и Еврозоната, ако ГЕРБ беше нормална партия и то от поне 7-8 години .

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Въпроси и съмнения: Системни били

Въпроси и съмнения: Системни били : Вервайте им! Това е системната Олигархия -Мафия , която управлява кочината Чалгария . Georgi Borisov Geo...