неделя, 27 ноември 2022 г.

Пипалата във Фейсбук


Това е моята външна памет за да не ги забравя  и да ги потърся след време тези идиоти  да ги попитам  някои неща .    

Като трол на Сорос  не ми е разрешено  да троля на воля като троловете на Путин 



       Цензурата  разбира се е свинщина по принцип, но лъжата  и заплахите са още по-голяма .  Само че това "език на омразата"  е разтегливо понятие .  Отрицателното отношение към някого и нещо не е задължително омраза , но тролове и цензори се възползват от това .   Не мога да имам положително отношение към  почти всички политици  управлявали от  както се помня . Повече то ги презирам  и имам право на това и да изразя своето отношение , но и на мен ми се е случвало да ме отрежат за език на омразата .       

Сложно е , но проблемът трябва да се реши и само  призоваването към насилие и опасните за здравето  лъжи да се ограничават . 

   Сложно 

BIRD.BG

2 ч. 
Ако имате усещането, че модерацията във Facebook е тенденциозна в полза на ГЕРБ и ДПС, вижте тази снимка и този линк: https://tinyurl.com/ypsvahr6
На снимката Александър Манолев с къщата за тъща, санкциониран от САЩ, бивш зам.-министър на ГЕРБ, реже лента заедно с Кристина Иванова - директор в Telus International. Телус е фирмата, на която Meta е аутсорснала модерацията на съдържанието на Facebook на български.
В линка към #СЕБРА виждате три превода за общо 1,4 милиона лева от Министерството на икономиката към българската фирма КолПойнт Ню Юръп, която е собственост на Telus International. Чрез тази фирма те оперират в България. За нито едно от трите не се открива обществена поръчка. Плащанията стават при министър Божидар Лукарски и при министър Емил Караниколов, уволнен за близост с Пеевски.

https://bird.bg/tr/?v=view&guid=175138361




 Топ фен

Petrina Veselinova
Възможно е Телус България (и канадският посланик за Румъния и България) да е едно от пипалата на руския октопод в Канада, и едва сега там започнаха да се усещат и да разнищват. Имаше много интересно предаване по канадска телевизия, което повдига доста въпроси.

Тодор Чамов
И аз това се питам. Няма ли как да се сезира централата на Meta за тези факти, пък те да си преценят!
    ГОДЕН
    Тодор Чамов Мъск да купи и Фейсбука и шъ съ оправим .

    Yankul Tsekov
    Искрено се забавлявах с коментарите под онзи пост. Сега чакам Телъс хранутниците и тук.

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Въпроси и съмнения: Системни били

    Въпроси и съмнения: Системни били : Вервайте им! Това е системната Олигархия -Мафия , която управлява кочината Чалгария . Georgi Borisov Geo...